Natuurterrein
W o r k s h o p   o p   e e n   N a t u u r t e r r e i n          ‘ 2 1
In het zomerseizoen van 2020 zijn er een aantal workshops schilderen georganiseerd. Enkele werkstukken van kampeerders zijn op deze pagina afgebeeld .
Klik Klik Dubbelklik op afbeeldingen voor vergroting
I n  O d e r k e r k p a r k  m e t  S t i c h t i n g   S T E P
Een workshop schilderen werd geopperd ter afsluiting van jarenlang popfestivals organiseren in het Oderkerkpark te Etten-Leur. De opzet van de schilderopdracht was door mij in lijn voorbereid, maar was voor de leden totaal niet herkenbaar. In eerste instantie leken het 4 onafhankelijke werkstukken, maar uiteindelijk vormde zij een totaalbeeld van hun eigen ooit opgezet popconcert. Door dit vooraf niet te weten zijn zij gewoon hun eigen gang gegaan en hun gevoel laten spreken wat uiteindelijk leiden tot deze persoonlijke kleurrijke studies.  Onafhankelijk van elkaar gewerkt, maar toch samen iets gecreeerd. Daar de laaste jaren de bezetting van het bestuur bestaan heeft uit 6 leden zijn reeds 2 overleden organisatoren ter herinning aan hun bijzijn van deze dag op achterzijde van hun creaties in potlood neergezet. De workshop onder het bekende waaggebouw was op deze manier voor allen een mooi deel van hun afsluitingsdag.
Bas
Toon
Eric
Lauran
Achterzijde Presentatie model Jan
Workshop Video onder waaggebouw
Dubbelklik op afbeeldingen voor vergroting Schilderen op lokatie workshops Schilderen Schilders- doeken Dieren Galerij Home Contact Fotografie /  Abstracte Kunst Intro Overige Galerij
S    c    h    i    l    d    e    r    k    u    n    s    t
NATUUR Workshop  SCHILDEREN in wijngaard  “de Santspuy”
WANDELINGEN