Workshop
Intro Galerie 2 overig Fotografie& Bewerking Contact Doeken Home Op lokaties
S    c    h    i    l    d    e    r    k    u    n    s    t
Galerie1 dieren W o r k s h o p  S c h i l d e r e n (in de Wijngaard “de Santspuy”)
Vrij en abstract schilderen in de wijngaard “De Santspuy”. Een kunstzinnige creatieve activiteit  op een unieke en landelijk gelegen lokatie te Etten-Leur. Wingart-kunstschilderen biedt in deze inspirerende, rustieke omgeving de mogelijkheid  om met famileleden, vrienden, kennissen of collega’s te komen tot een volwaardig kunstwerk. Het concept van een middag of ochtend (2,5 uur) is dusdanig opgezet, dat de uitvoering voor iedereen mogelijk is. Gevoel en beleving zijn hierbij veel belangrijker dan perfectie en ervaring. Het vertrekpunt  is om een gekozen object uit de omgeving goed waar te nemen en dit als basis te gebruiken voor het uiteindelijke werkstuk. Door het opzetten van contourlijnen van het gekozen object, ontstaan er automatisch vlakken. Deze vlakken worden later op gevoel met de juiste kleuren ingevuld. De intentie is, om in dit schilderproces het denken los te laten en zich te concentreren op wat het eerst opkomt en dat ook meteen uitvoert. Door snel te werken krijgt men weinig tijd tot nadenken. Het eindresultaat zal hierdoor ook heel verrassend zijn. Kosten inclusief materiaal bij een groep van  10 á12 personen € 20,- per persoon. Ook aanmelding individueel en kleine groepen is mogelijk. Eventueel te plannen in combinatie. Zie www.wingart.nl                  Email:wingart@ziggo.nl                     GSM: 06-81083347 U kunt deze workshop uitbreiden met: Excursies, rondleidingen, wandeltochten en arrangementen van de Santspuy. Z ie   www.desantspuy.nl/excursie-of-bezoekje
KiK-W a n d e l r o u t e s Als u geïnteresseerd bent in de ligging van de Santspuy en u wilt onder begeleiding de natuur in, dan heeft KiK (Kijken is Kunst, Kunst is Kijken) 2 wandelroutes voor u klaar liggen. Routes met een  kunstzinnige insteek en waar bewustzijn steeds aan de orde komt. Laat u creatief verrassen. - route 4,5 km (2,5 uur): kosten € 5,00. - route 10,5 km (3,5 uur): kosten € 7,50.       
Voor contact of boekingen E-mail: wingart@ziggo.nl Mob.: 06 81083347
Stel je eigen schildersgroep samen, bijvoorbeeld met collega’s, vrienden, sportleden, familie, of buurtgenoten van 10- 12 personen. Te boeken op een vrijdag of zaterdag. Workshop  SCHILDEREN in wijngaard  “de Santspuy”
WANDELINGEN