Santspuy WS
W o r k s h o p   W o n i n g s t i c h t i n g   A L W E L     ‘1 8
Woningstichting ALWEL Etten-Leur. 11 personeeldleden hebben op zaterdag 6 oktober deel genomen aan een workshop abstract schilderen. Een actieve middag met en hoge concentratie om in 2,5 uur een goed werkstuk neer te zetten. Deze dag werd afgesloten met een asperge soepje, met daarnaast de nodige stokbrood met kruidenboter. En uiteraard met een wijntje van de Santspuy.
W o r k s h o p   f a m i l i e   M o o i                                ‘2 0
3 Famileleden die gewoon gezellig een keer op een mooie zomerdag op de wijngaard de Santspuy zijn komen schilderen
W o r k s h o p   p r e s e n t a t i e     ‘2 0
Ieder jaar wordt in september de Open Dag Nederlandse Wijngaarden georganiseerd. Dé gelegenheid om een Nederlandse wijngaard te bezoeken en Nederlandse wijn te proeven. Op de Santspuy gaat dit zo nu en dan gepaard met muziek en met een presentatie workshop schilderen.
W o r k s h o p   S u r p r i s e                ‘2 1
Heidi kreeg in juli van haar zus gerie een verrassingsworkshop in de wijngaard aangeboden.
V e r j a a r d a g  WS  A n j a   6 0  j a a r           ‘2 1
In oktober werd Anja uitgenodigd  om haar verjaardag te vieren samen met 7 familieleden. Allen namen die dag deel aan de schilder workshop, excursie en wijnproeverij.
V e r j a a r d a g  WS  R e n e   6 4  j a a r          ‘2 1
Rene heeft zijn verjaardag gevierd op de Santspuy en op deze lokatie zijn familie kennis laten maken met het abstracte schilderen. Er werden 9 werkstukken gemaakt waarvan men niet wist wat de doelstelling uiteindelijk was. Bij het goed rangschikken van de werkstukken vormden het zich een totaalbeeld van een bord asperges. 2 gemaakte werkstukken op die dag stonden hier los van.
Accordeon Muziek Klik Klik Schilderen op lokatie workshops Schilderen Schilders- doeken Dieren Galerij Home Contact Fotografie /  Abstracte Kunst Intro Overige Galerij
S    c    h    i    l    d    e    r    k    u    n    s    t
NATUUR Workshop  SCHILDEREN in wijngaard  “de Santspuy”
WANDELINGEN